Онищенко відповів НАБУ щодо експертизи «скандальних плівок»

Онищенко відповів НАБУ щодо експертизи «скандальних плівок»

Нардеп-утікач повідомив, що «всіляко відкритий до співпраці з делікатної теми»

Народний депутат України Олександр Онищенко заявив, що готовий надати НАБУ оригінал скандальних записів з президентом Петром Порошенком для експертизи.

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook у п’ятницю, 20 квітня.

«Уважно вивчив контраргументи провладних піарників з приводу скандалу з плівками. «Записи» з голосом президента це фейк, кажуть вони. Рік тому ці ж люди розповідали, що плівок взагалі немає», - зазначив Онищенко.

Він повідомив, що «всіляко відкритий до співпраці з делікатної теми».

«Беріть плівку на експертизу. Більш того, хочу заявити, що готовий надати НАБУ, або хто там сміливий, оригінал запису для експертизи. І пристрій, що хочете», - написав політик.

При цьому нардеп зауважив, що «плівки з нібито з голосом Курченка і Саакашвілі на експертизу так ніхто і не віддав».

«Хоча всі просили. Фігурант скандалу, Саакашвілі просив. Наполягав. А Порошенко мовчить. Як і не було нічого», - заявив Онищенко.

Нагадаємо, у НАБУ заявили, що готові вивчити записи, зроблені депутатом-утікачем Онищенком, якщо він надасть їх оригінали.

Раніше Онищенко, що перебуває в розшуку, оприлюднив частину запису розмови, як він стверджує, за участю президента Порошенка, що стосується екс-міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

Нардеп заявив, що був переговорником олігарха Ріната Ахметова і Злочевського на перемовинах з Порошенком. Онищенко увімкнув запис, на якому чути голос, схожий на голос президента. На цьому записі йдеться про прохання закрити справу проти Злочевського.

Натомість керівник фракції БПП Артур Герасимов заявив, що не буде коментувати оприлюднені записи Онищенка, назвавши це «фейком».

Також 19 квітня видання «Страна» опублікувало одну главу з книги Онищенка, де описано, як нібито партія «Народний фронт» з допомогою корупційної схеми вкрала з держбюджету 40 млн доларів, які були спрямовані на її виборчу кампанію.

У свою чергу Яценюк заявив, що інформація, яка міститься у книзі Онищенка – це «продовження брудної і цинічної кампанії» проти нього і «Народного фронту».

Також «Народний фронт» закликав НАБУ встановити замовників кампанії проти Яценюка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: