Путін вважає територію Донбасу Росією? «Військова активність у нас лише на своїй території»

Путін вважає територію Донбасу Росією? «Військова активність у нас лише на своїй території»
ntv.ru

Російський президент звинуватив НАТО у підриві військового паритету

Дії НАТО біля кордонів Росії підривають існуючий військовий паритет, заявив президент Росії Володимир Путін, виступаючи на нараді послів і постпредів РФ.

«Нас постійно звинувачують в тому, що ми здійснюємо якусь військову активність. Де? На своїй території. А те, що біля наших кордонів розвивається, це «нормально», - сказав Путін.

«У Польщі, Прибалтиці розміщуються сили швидкого реагування, поповнюються арсенали наступальних озброєнь. Все це спрямовано на підрив військового паритету,який складався десятиліттями», - зазначив глава держави.

Нагадаємо, Росія в березні 2014 року після введення військ анексувала український Крим, організувавши «референдум» про його самовизначення. Самопроголошена кримська влада заявила, що 96,77% висловилися за приєднання Криму до Росії. 18 березня в Кремлі був підписаний так званий «договір» про прийняття до складу РФ Криму і Севастополя. Країни Заходу не визнають анексію Криму і ввели ряд економічних санкцій проти РФ.

Як повідомлялось, в Україні запустять спільну з Північноатлантичним альянсом платформу боротьби проти гібридної війни. Про це розповів заступник міністра оборони України Ігор Долгов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: