РФ терміново латає Кримський міст після вибуху: фото з космосу

РФ терміново латає Кримський міст після вибуху: фото з космосу
Біля зруйнованих секцій Кримського моста працює техніка
фото: Maxar Technologies/Twitter

На вцілілій частині моста рухається транспорт

Російські окупанти ремонтують Кримський міст, який зазнав значних руйнувань внаслідок вибуху, що стався 8 жовтня. Техніку та ремонтні роботи на мосту зафіксував супутник Махаr.

«У Криму на сьогоднішніх знімках видно, як триває ремонт залізничного полотна Кримського мосту, а також пошкоджених ділянок прольоту автомобільного мосту. Можна побачити транспортні засоби, що їдуть уздовж мосту, а поруч - пором, який перевозить вантажівки через Керченську протоку», – йдеться у повідомленні компанії Maxar Technologies у Twitter.

РФ терміново латає Кримський міст після вибуху: фото з космосу фото 1
РФ терміново латає Кримський міст після вибуху: фото з космосу фото 2
РФ терміново латає Кримський міст після вибуху: фото з космосу фото 3

Нагадаємо, вранці 8 жовтня на Кримському мосту в Керченській протоці вибухнула вантажівка, через що частково обвалилася одна з гілок автомобільної частини моста, а на залізничній частині загорівся поїзд з танками. За останніми даними, загинуло чотири людини.

12 жовтня ФСБ Росії спільно зі Слідчим комітетом РФ заявили, що організатором теракту на Кримському мості через Керченську протоку начебто були Головне управління розвідки Міноборони України (ГУР МО), його керівник Кирило Буданов, співробітники та агентура. У ході розслідування вже начебто затримали  п'ятьох громадян Росії, трьох громадян України та Вірменії, яких підозрюють у підготовці підриву мосту, заявили в ФСБ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: