Шмигалю не повірили. Люди на Закарпатті знову протестують проти підняття тарифів

Шмигалю не повірили. Люди на Закарпатті знову протестують проти підняття тарифів
Люди збираються йти до міської ради 
Фото: Голос Карпат

11 січня відбулись протести у Хусті та Тячеві

У вівторок, 12 січня, на Закарпатті продовжились протести проти підняття тарифів на газ та електроенергію. Від самого ранку у Виноградові люди почали збиратись біля районного газового управління, пише Mukachevo.net.

Серед учасників заходу чимало літніх людей, пенсіонерів, які не можуть оплачувати нові платіжки. Вони називають тарифи геноцидом проти народу, також звинувачують владу та олігархів.

До учасників протесту вийшов керівник Виноградівської філії Закарпатгазу Андрій Ходаківський, який заявив, що очолюваний ним підрозділ лише обслуговує газові мережі й не має стосунку до підвищення ціни на газ.

Наразі учасники акції перебувають в міській раді разом із групою депутатів.

У понеділок, 11 січня, відбулись протести у Хусті та Тячеві. Зокрема в Хусті люди перекрили дорогу державного значення Н-09. Масштабний затор, який утворився внаслідок протестів, зняли з повітря.

Також зазначається, що 14 січня відбудеться акція протесту в Міжгір'ї.

Нагадаємо, вчора після низки масових газових потестів прем’єр-міністр Денис Шмигаль заспокоїв українців. За його словами, Кабінет міністрів напрацював два підходи, які дозволять суттєво знизити тарифи на газ для населення.

Як повідомлялося, президент Зеленський дав доручення Кабміну вирішити питання тарифів на газ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: