Синоптики дали прогноз погоди на останні вихідні зими

Синоптики дали прогноз погоди на останні вихідні зими

У неділю, 23 лютого, в Україні дощитиме

У суботу, 22 лютого, на всій території України буде мінлива хмарність, свідчать дані на сайті Укргідрометцентру.

У західних, північних, південних та центральних областях температура повітря прогріється до 4-8 градусів тепла. На сході України очікують 2-6 градусів вище нуля.

У неділю, 23 лютого, в Україні дощитиме. Водночас в низці регіонів прогнозують певне потепління. Зокрема, у Вінницькій області очікують 9-11 градусів тепла.

До слова, напередодні у ДСНС повідомили, що через нехарактерну для України зиму з плюсовою температурою повітря в лютому значно зріс показник кількості пожеж в екосистемах. Горить трава, очерет, сухостій, сміття та торф.

Нагадаємо, кліматологи повідомили, що з 10 лютого розпочалася метеорологічна весна у столиці.

Раніше синоптики повідомили, що погода у лютому 2020 року буде аномально теплою, без лютих морозів і снігопадів. Проте українцям часто докучатимуть дощі та мокрий сніг. Середня температура повітря по Україні коливатиметься у межах 0-3 градусів морозу, а на Півдні, Закарпатті та Прикарпатті – 0+3 градусів тепла.

Директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда стверджує, що українці вже не побачать великих морозів взимку. Про це синоптик сказав в інтерв’ю «Главкому».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: