«Смарт-Холдинг» Новинського заявив про обшук у київському офісі

«Смарт-Холдинг» Новинського заявив про обшук у київському офісі
LB.ua

За інформацією «Смарт-Холдингу», до будівлі намагаються проникнути співробітники СБУ У Києві люди в камуфляжі намагаються провести обшук в офісі

За інформацією «Смарт-Холдингу», до будівлі намагаються проникнути співробітники СБУ У Києві люди в камуфляжі намагаються провести обшук в офісі «Смарт-Холдингу» бізнесмена і нардепа від «Опозиційного блоку» Вадима Новинського.

Про це у Facebook повідомив представник «Смарт-Холдингу» Євген Загорулько.

«Люди в камуфляжі (по всій видимості, представники влади) штурмують порожній офіс Смарт-Холдингу за адресою Ігорівська 7А. Знову зламали двері... Тільки нові поставили», - повідомив Загорулько.

За словами Загорулька, до будівлі намагаються потрапити представники СБУ. «Директор з правового забезпечення Смарт-Холдингу Лада Кондуфорова зазначила, що в постанові про обшук зазначено іншу адресу, а спецслужби не пояснили, чому вони проводять обшук у вихідний день, тобто такі слідчі дії по закону повинні проводитися в робочі дні», - зазначив Загорулько.

Сьогодні Генпрокуратура повідомила, що «Смарт-Холдинг» перевіряють на причетність до банкрутства Миколаївського суднобудівного заводу «Океан».

Нагадаємо, раніше Новинський заявив, що справи щодо нього для пред'явлення звинувачень не існує.
За інформацією "Смарт-Холдингу", до будівлі намагаються проникнути співробітники СБУ У Києві люди в камуфляжі намагаються провести обшук в офісі "Смарт-Холдингу" бізнесмена і нардепа від "Опозиційного блоку" Вадима Новинського. Про це у Facebook повідомив представник "Смарт-Холдингу" Євген Загорулько. " ... люди в камуфляжі (по всій видимості, представники влади) штурмують порожній офіс Смарт-Холдингу за адресою Ігорівська 7А. Знову зламали двері... Тільки нові поставили", - повідомив Загорулько. За словами Загорулька, до будівлі намагаються потрапити представники СБУ. "Директор з правового забезпечення Смарт-Холдингу Лада Кондуфорова зазначила, що в постанові про обшук зазначено іншу адресу, а спецслужби не пояснили, чому вони проводять обшук у вихідний день, тобто такі слідчі дії по закону повинні проводитися в робочі дні", - зазначив Загорулько.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/ukr/news/smart-holding-novinskogo-zayavil-obyske-kievskom-1474795725.html

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: