Спправа Гандзюк: СБУ провела обшук у депутата Херсонської облради

Спправа Гандзюк: СБУ провела обшук у депутата Херсонської облради
СБУ провела обшук у депутата Херсонської облради Миколи Ставицького

Співробітники СБУ шукали докази участі Миколи Ставицького у вбивстві Катерини Гандзюк

У рамках розслідування справи щодо нападу з кислотою на Катерину Гандзюк і подальшої смерті активістки співробітники СБУ провели обшук квартири депутата Херсонської облради Миколи Ставицького, що є членом «Радикальної партії Олега Ляшка».

Про це повідомив депутат Херсонської міськради Дмитро Ільченко на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, співробітники СБУ «увірвалися» до квартири Ставицького.

«Шукають докази участі його у вбивстві Катерини Гандзюк. Ухвали суду немає. Документів у працівників СБУ немає. Що конкретно шукають, сказати відмовляються», – зауважив він.

Також Ільченко зазначив, що є присутнім на місці як адвокат.

Водночас депутат Херсонської міськради додав, що співробітники СБУ «знайшли» мобільний телефон, щоправда конкретні подробиці не оприлюднив.

Зазначимо, що Микола Ставицький є членом фракції «Радикальної партії Олега Ляшка». За даними місцевих ЗМІ, він нещодавно встиг послужити у морській піхоті. У Херсоні депутат працює керуючим справами ТОВ «Спорт-Статус», пише InfoResist.

Як напередодні заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, слідство висунуло 12 версій щодо замовників вбивства активістки Катерини Гандзюк, але основними є три.

Як відомо, напад на активістку Гандзюк стався у Херсоні 31 липня. Вилита зловмисником сірчана кислота обпекла 40% тіла Гандзюк. Їй зробили більше десяти операцій.

4 листопада Гандзюк померла у лікарні.

Поліція перекваліфікувала напад на Гандзюк як закінчене умисне вбивство. Голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що очікує від заарештованих організаторів нападу на Гандзюк відомостей щодо його замовників.

Нардеп Антон Геращенко заявив, що організатору вбивства Гандзюк «світить» довічне, якщо він не здасть замовника.

Глава Національної поліції Сергій Князєв оприлюднив відеозапис із свідченнями і слідчим експериментом у справі про напад на Гандзюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: