Стало відомо, скільки триватиме пресмарафон Зеленського

Стало відомо, скільки триватиме пресмарафон Зеленського
Володимир Зеленський анонсував зустріч зі ЗМІ в новому форматі

Є журналісти, які не потрапили до списку акредитованих

Пресмарафон президента Володимира Зеленського буде тривати близько 10 годин. Про це написала прессекретарка президента Юлія Мендель в Facebook.

Вона повідомила, що є журналісти, які не потрапили до списку акредитованих. Це ті, які надавали від редакції більше людей, ніж було обумовлено вимогами пресслужби; у яких не було посвідчення журналіста; написали після закінчення терміну акредитації.

5d9ec3c010498_1_01

Зазначимо, що на прес-марафон акредитовано понад 300 журналістів. Згідно з анонсованим форматом заходу, представники медіа будуть ставити питання главі держави групами по 7-10 осіб. Групи будуть змінювати один одного кожні півгодини.

Як відомо, вчора Офіс президента анонсував зустріч Зеленського зі ЗМІ. Вона розпочинається сьогодні о 10 ранку.

«Формат заходу: представники медіа будуть задавати питання главі держави групами по 7-10 осіб. Групи будуть змінювати один одного кожні півгодини. Формуватися вони будуть за списком акредитації», - повідомили в пресслужбі.

Нагадаємо, два місяці тому Володимир Зеленський дав інтерв'ю з нагоди 100 днів свого президентства акторові з серіалу «Слуга народу» Станіславу Боклану.

До цього заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко заявляв, що Зеленський дасть прес-конференцію з нагоди 100 днів президентства.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: