Суд надав доступ до телефонних дзвінків Тамразова, який проходить у справі Януковича

Суд надав доступ до телефонних дзвінків Тамразова, який проходить у справі Януковича
Олексій Тамразов

ГПУ дозволили перевірити телефонні з’єднання, починаючи з березня 2010 року

Печерський районний суд Києва надав Генпрокуратурі тимчасовий доступ до телефонних дзвінків власника екс-першого заступника голови правління ПАТ «Укргазвидобування» і власника Інтернет-видання Insider Олексія Тамразова.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на ухвалу суду від 25 вересня.

Правоохоронці перевірять інформацію про телефонні з'єднання Тамразова, починаючи з 1 березня 2010 року по теперішній час, із вказанням дати, часу, направлення та їх тривалості.

У клопотанні ГПУ сказано, що Тамразов підозрюється у причетності до злочинної схеми заволодіння скрапленим газом організацією екс-президента Віктора Януковича та його оточення. Сума завданих збитків державі від цієї оборудки оцінюється в 2,19 млрд. грн.

Раніше за клопотанням Генеральної прокуратури було арештовано внесок до статутного фонду ТОВ «Всеукраїнська медіа група» - видання Insider на суму 8 млн грн.

Нагадаємо, 9 серпня генпрокурор Юрій Луценко заявив про затримання Тамразова при спробі дати неправомірну вигоду в розмірі 200 тис. дол. прокурору ГПУ за сприяння у знятті арешту з майна у кримінальному провадженні, пов'язаному з діяльністю злочинної організації Віктора Януковича.

10 серпня Печерський райсуд Києва постановив взяти під варту на два місяці колишнього першого заступника голови правління ПАТ «Укргазвидобування», теперішнього власника видання Insider Олексія Тамразова з альтернативою внесення застави у 3 мільйони гривень.

13 серпня друзі власника інтернет-видання Insider Олексія Тамразова, підозрюваного в спробі дачі прокурору хабара в розмірі 200 тис. доларів, внесли за нього 3 млн гривень застави.

23 серпня для колишнього заступника глави «Укргазвидобування» Олексія Тамразова, якого підозрюють в участі у злочинній організації екс-президента Віктора Януковича та розкраданні державного майна в особливо великих розмірах суд визначив розмір застави в 20 мільйонів гривень.

28 серпня стало відомо, що за екс-заступника глави «Укргазвидобування» Тамразова друзі внесли 20 млн грн застави.

Раніше повідомлялося, що рахунки Акціонерного товариства «Укргазвидобування» арештовано.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: