Суд заарештував підозрюваного у вбивстві «Сармата»

Суд заарештував підозрюваного у вбивстві «Сармата»
Суд заарештував на два місяці Євгена Бродського
Фото: Цензор.нет

Адвокати після засідання заявили, що оскаржуватимуть це рішення суду

Печерський районний суд Києва заарештував на два місяці Євгена Бродського, підозрюваного у справі про вбивство учасника АТО Віталія Олешка («Сармата»). Відповідне рішення оголосив на засіданні у вівторок, 18 грудня, суддя Віталій Писанець, повідомляє «Укрінформ».

«Суд прийняв клопотання задовольнити. Застосувати відносно Бродського (запобіжний захід, - ред.) у вигляді утримання під вартою», - зачитав рішення суду Писанець.

Зазначено, що обвинувачення просило для Бродського, якого правоохоронці вважають замовником вбивства Олешка, запобіжний захід у вигляді арешту терміном на два місяці.

У той же час, адвокати після засідання сказали журналістам, що оскаржуватимуть це рішення суду.

Вдень повідомлялося, що нардеп закликає прийти до Печерського суду, де розглядатимуть справу про вбивство «Сармата».

Крім того інший нардеп повідомив подробиці справи Олешка

Раніше повідомлялося, що 16 грудня у Харкові правоохоронці затримали мешканця Дніпра, якого підозрюють у замовленні вбивства учасника АТО Віталія Олешка.

Як повідомили у Державній прикордонній службі України, підозрюваний намагався вилетіти до Туреччини рейсом «Харків – Стамбул».

Нагадаємо, ветерана АТО Віталія Олешка з позивним «Сармат» застрелили у Бердянську 31 липня.

Суд арештував чотирьох підозрюваних у вбивстві. За версією поліції, вони були виконавцями злочину. Також Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя обрав міру запобіжного заходу одному із підозрюваних в організації навмисного вбивства Олешка - тримання під вартою без визначення розміру застави.

Під час обрання міри запобіжного заходу підозрюваним у вбивстві Олешка суддя озвучив основну версію досудового слідства.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: