Суд звільнив від відбування покарання фігуранта справи про «рюкзаки Авакова»

Суд звільнив від відбування покарання фігуранта справи про «рюкзаки Авакова»

Фігурант справи був «активним учасником конвертаційного центру»

Московський районний суд Харкова виніс вирок одному з фігурантів справи про «рюкзаки Авакова», в якій підозрюють сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Олександра.

Про це йдеться у рішенні суду, повідомляє УП.

У ньому повідомляється, що фігурант справи був «активним учасником конвертаційного центру». Йому поручили виготовити та підробити документи необхідні для участі ТОВ «Дніпровенд» в переговорній процедурі закупівлі рюкзаків в МВС України.

Він підробив документи – роздрукував їх, поставив підписи та печатки. Ці документи пізніше використали під час участі в проведенні переговорної процедури закупівлі рюкзаків.

Зазначається, що під час досудового розслідування обвинувачений визнав свою вину. Суд визнав його винним та призначив покарання за ч.3 ст.358 КК України у виді одного року позбавлення волі. Однак через визнання своєї вини, чоловіка звільнили від призначеного покарання з випробуванням з іспитовим строком на один рік.

Нагадаємо, в січні у Холодницького підтвердили, що суд продовжив запобіжний захід двом фігурантам справи про «рюкзаки Авакова».

Як повідомляв «Главком», 1 листопада ввечері суд відпустив Авакова-молодшого під особисте зобов’язання у справі про розкрадання державних коштів. 

Згодом суд також відпустив під особисте зобов'язання екс-заступника голови МВС Сергія Чеботаря  та керівника IТ-компанії Turboseo Володимира Литвина

8 листопада Солом'янський райсуд Києва заарештував нерухомість сина Авакова.

У НАБУ показали схему розтрати коштів у «справі рюкзаків». 

Читайте також статті «Главкома»:

Рюкзак на голову. НАБУ наносить удар по Авакову

Як Аваков впливав на справу проти свого сина. Оприлюднено нові деталі

«Герой» тижня – Олександр Аваков. Штрихи до портрета

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: