Тіло зниклої в Нікополі дівчини-підлітка знайшли після п'ятиденних пошуків

Тіло зниклої в Нікополі дівчини-підлітка знайшли після п'ятиденних пошуків
Після п’яти днів пошуків тіло дівчини виявили на пустирі за покинутою будівлею.
Фото: Поліція Дніпропетровської області

Причини та обставини смерті з’ясовуються

У Нікополі п’ятиденні пошуки зниклої 15-річної дівчини, які вели правоохоронці, надзвичайники, бійці Нацгвардії та волонтери, завершилися жахливою знахідкою. 19 червня, за покинутою будівлею у промисловій зоні м. Нікополя дівчину було виявлено мертвою. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області на своїй сторінці в Facebook.

Розшукати тіло допоміг кінолог зі службовим собакою – бельгійською вівчаркою Бєс. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група та експерти-криміналісти.

Повідомлення про зникнення дитини надійшло до поліції 15 червня. Мати дівчини розповіла, що напередодні ввечері донька пішла гуляти і не повернулася. На розшук дитини були орієнтовані всі служби поліції – ювенальні поліцейські, кінологи зі службовими собаками, превентивні співробітники та військові. Правоохоронці перевірили вокзали, ринки, пляжі, парки, закинуті будівлі, а також обстежили покинуті будівлі, лісосмуги та інші місця, де могла перебувати дівчинка.

Як повідомлялося раніше, 17 червня у недобудованій будівлі на вул. Юлія Іллєнка, 42 у Шевченківському районі столиці травмувалася дитина. До місця виклику було направлено черговий караул 6 Державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю рятувальники встановили, що в триповерховій недобудованій будівлі гуляли підлітки та один із них упав з третього поверху на другий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: