Трамп відповів на погрози КНДР про неминучий удар по США

Трамп відповів на погрози КНДР про неминучий удар по США

Президент США порадив міністру закордонних справ КНДР не повторювати слів «маленької людини-ракети»

Президент США Дональд Трамп розмістив у Twitter відповідь на погрози з боку міністра закордонних справ Північної Кореї, який заявив про «неминучість ракет КНДР у США».

«Тільки що чув промову міністра закордонних справ Північної Кореї в ООН. Якщо він вторить думкам маленької людини-ракети (глави КНДР Кім Чен Ина, - ред.), то вони довго так не протримаються», — написав президент США.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Північної Кореї Лі Ен Хо заявив, що погрози «повністю зруйнувати» його країну, які лунають з вуст американського президента Дональда Трампа, «роблять візит наших ракет на всю територію США ще неминучішим». Про це заявив міністр закордонних справ КНДР Лі Ен Хо, виступаючи на сесії Генеральної Асамблеї ООН в суботу, 23 вересня.

Як повідомлялося, виступаючи на Генеральній Асамблеї ООН у Нью-Йорку, президент США Дональд Трамп пригрозив «повністю знищити» Північну Корею.

Сам Кім Чен Ин, коментуючи виступ Трампа в ООН, назвав президента США «психічно ненормальним» і пообіцяв, що Північна Корея зробить «небувало жорсткі заходи» у відповідь на американські погрози.

В четвер ввечері Трамп підписав указ про розширення санкцій проти КНДР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: