Три російські ракети влучили в Миргород

Три російські ракети влучили в Миргород
Наслідки від ворожих ударів з’ясовуються
Ілюстративне фото

За попередніми даними постраждалих під час обстрілу немає

Сьогодні, 2 квітня, збройні сили Росії завдали ракетного удару по місту Миргород. Як повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін, у місто влучили три ракети.

«Три «прильоти» по інфраструктурі в Миргороді. Наслідки від ворожих ударів з’ясовуються. Попередньо – постраждалих немає. Не постимо жодних фото! Зберігаємо спокій! І не ігноруємо повітряну тривогу», – написав Лунін у своєму Telegram-каналі.

Згодом Лунін повідомив, що унаслідок обстрілу пошкоджені злітна смуга, інфраструктура аеродрому та сталося загоряння складу паливно-мастильних матеріалів.

«На уражених об'єктах працюють особовий склад частини та рятувальні служби, які ліквідовують наслідки обстрілу й пожежі, а також представники Національної поліції», - написав він.

Поки що невідомо, звідки саме були випущені ці ракети.

Перед цим у своєму інтерв’ю Дмитро Лунін повідомив, що під час останньої повітряної тривоги ЗСУ збили ворожі ракети в різних частинах Полтавщини. Також стало відомо, що піротехнічною групою в м. Миргород було виявлено та знищено два вибухонебезпечні предмети (некеровані реактивні снаряди). Місто було обстріляне ракетами ще в перший день війни, агресори цілилися в військову частину.

Нагадаємо, у ніч на суботу, 2 квітня, ворожа армія завдала ракетні удари по об’єктах Полтави і Кременчука. Вдень у суботу держава-терорист випустила ракети по залізниці в Павлоградському районі Дніпропетровської області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: