У «Борисполі» попередили про зміну графіків рейсів до Туреччини. Що відомо

У «Борисполі» попередили про зміну графіків рейсів до Туреччини. Що відомо
Сотні українських туристів не можуть вилетіти з «Борисполя» до Туреччини
Фото: Европейска правда

Скасовано два рейси зі Стамбулу авіакомпаній МАУ та Turkish airlines Inc

В аеропорту «Бориспіль» повідомляють про зміну розкладу рейсів з України до Туреччини. Про це повідомила пресслужба міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Повідомляється, що затримка рейсів відбулась з причин, на які не може вплинути аеропорт. Рейси перенесені через відсутній дозвіл з боку Туреччини.

Як стало відомо, скасовано два рейси зі Стамбулу авіакомпаній МАУ та Turkish airlines Inc, які мали прибути о – 8:45 та 17:40. Рейси зі Стамбулу з часом прибуття о 08:05 очікуються о 11:44, о 08:45 та 19:40 скасовано (попередньо). Також скасовано рейси до Стамбулу о 10:15, 12:40 та 19:30 (попередньо, але інформація може змінитися).

Також запізнюються рейси авіакомпанії Yanair до Анталії (YE 5605 – за розкладом о 03:05, очікується об 11:45, а також YE 5601 – за розкладом о 04:04, очікується об 11:00). Решта 9 ранкових рейсів до Анталії було відправлено з невеликим запізненням (від 20 хвилин до 2 годин) .

Скасовано рейс Yanair з Анталії о 16:10, решта сьогоднішніх рейсів з цього міста очікується без змін (або з незначними, до 30 хвилин, змінами).

За даними диспетчерського центру «Борисполя», усі аеропорти Туреччини, окрім Анкари, функціонують у штатному режимі, тож очікується налагодження ситуації із вильотами та прийняттям рейсів. Попередньо скасовані вечірні рейси може бути відновлено.

Напередодні українців, які їдуть відпочивати у Туреччину, попередили про аномальну спеку. Нагадаємо, Туреччина 17 травня скасувала обов’язковість тестування для українських туристів, але на початку червня цю вимогу повернула.

До слова, «Бориспіль» вперше в історії увійшов до ТОП-15 аеропортів Європи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: