У Дніпрі в аварії за участю п’яти автомобілів загинула людина

У Дніпрі в аварії за участю п’яти автомобілів загинула людина
Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажирка легковика Honda від отриманих травм загинула на місці

Легковик Infiniti перетнув перехрестя на заборонений сигнал світлофора та зіткнувся з легковиком Honda, що протаранив ще три автомобіля

У Дніпрі в дорожньо-транспортній пригоді за участю п’яти автомобілів загинула людина та ще дві постраждали. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

«11 листопада о 01:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на розі вулиці Калинової та Слобожанського проспекту Індустріального району міста Дніпро, сталась дорожньо-транспортна пригода за участю п’яти автомобілів», – йдеться у повідомленні.

Рятувальники інформують, що легковик Infiniti під керуванням громадянина 1998 року народження, перетнув перехрестя на заборонений сигнал світлофора та здійснив зіткнення з легковиком Honda. «У результаті зіткнення Honda продовжила некерований рух проїжджою частиною та здійснила зіткнення з автомобілями Audi під керуванням громадянина 1995 року народження, Mazda під керуванням громадянина 1997 року народження та Mazda, за кермом якого знаходився громадянин 1997 року народження», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажирка легковика Honda від отриманих травм загинула на місці.

«Двох постраждалих: водія автомобіля Honda госпіталізовано до Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова. Пасажира автомобіля Infiniti госпіталізовано до Дніпропетровської міської клінічної лікарні №6», – інформують рятувальники.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

До надання допомоги залучено 7 осіб особового складу та 2 одиниці техніки ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, в Одесі Toyota влетіла в зупинку: постраждали двоє підлітків і дві жінки.

10 листопада у Києві сталися дві масштабні ДТП.

Також у Харкові на проспекті Науки в суботу, 7 листопада, автомобіль збив 4 людей, які стояли на острівці безпеки посеред пішохідного переходу.

Як повідомлялося, водій, який у Харкові на «острівці безпеки» збив пішоходів, мчав зі швидкістю до 120 км/год і виявилося, що він нещодавно вийшов із СІЗО під заставу в 105 тисяч гривень. Кермувальника затримували, бо він вчинив напад на дівчину.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: