У Латвії почали продавати ліки в розстрочку

У Латвії почали продавати ліки в розстрочку
Ілюстративне фото

Послугою можуть скористатися люди похилого віку у віці від 55 до 75 років

На латвійському роздрібному фармацевтичному ринку з'явилася нова послуга - «ліки в розстрочку», передає УНН з посиланням на bb.lv.

Послугою можуть скористатися люди похилого віку у віці від 55 до 75 років.

«Кредит на ліки» видають людям у віці від 55 до 75 років, у яких немає грошей, щоб придбати всі призначені лікарем рецептурні ліки відразу, але можуть собі дозволити розраховуватися за них поступово», - пише видання.

Послуга доступна без будь-яких додаткових витрат з боку клієнтів. Придбати рецептурні ліки в розстрочку спочатку можна буде в декількох аптеках в Ризі, Даугавпілсі, Цесисі, Єлгаві, Єкабпілсі, Юрмалі, Мадоні, Огре і Талсі, однак, поступово кількість аптек, що надають дану послугу, буде рости.

Купуючи рецептурні ліки в аптеці, клієнт зможе вибирати - платити за них відразу або оформити оплату частинами в банку, якщо загальна сума ліків становитиме від 30 до 150 євро. Розраховуватися за ліки потрібно буде протягом 3-6 місяців з можливістю дострокової виплати. При цьому додаткових плат ніяких стягуватися не буде.

Нагадаємо, чверть грошей на ліки українці витрачають на препарати без доведеної ефективності.

Раніше повідомлялося, що виконуюча обов’язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун схвильована через те, що тисячі людей досі вірять в дієвість гомеопатії та лікують хвороби гомеопатичними препаратами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: