У Львові прощаються з відомим режисером Романом Віктюком

У Львові прощаються з відомим режисером Романом Віктюком
Романа Віктюка поховають на Личаківському кладовищі близько 15.00

Панахида проходить у Першому театрі, де Віктюк був актором та режисером

У Львові сьогодні, 23 листопада, поховають на Личаківському кладовищі актора та відомого театрального режисера Романа Віктюка. Про це повідомила племінниця режисера – Катерина Віктюк у соцмережі.

Панахида проходить у Першому театрі, де Віктюк був актором та режисером.

«Таймінг подій: 09:00 – винос труни з квартири (пл.Галицька, 7) та переїзд до Першого театру (вул.Гнатюка, 11), підготовка церемонії прощання. 10:00 – церемонія прощання в Першому театрі (вул.Гнатюка, 11). 12:00 – громадська панахида, промови в Першому театрі. 13:30 – винос труни з театру, перехід до Церкви святого Андрія (пл. Соборна, 3-А). По прибуттю – відспівування, молитовний чин. 14:30 остання путь новопреставленого Романа Віктюка. Учасники церемонії похорону слідують за катафалком пішки (родина – на машинах). 15:00 – чин похорону на Личаківському кладовищі», ─ написала племінниця Віктюка.

Катерина Віктюк зазначила, що під час прощання мають бути дотримані всі карантинні норми, присутні повинні дотримуватись дистанції та бути в захисних масках.

Як повідомлялося, відомого режисера Романа Віктюка поховають у Львові в родинному склепі.

Нагадаємо, 17 листопада, у Росії помер відомий театральний режисер Роман Віктюк 85 році життя.

До відома, Роман Віктюк ─ театральний режисер, педагог, художній керівник Театру Романа Віктюка. Він народився 28 жовтня 1936 року у Львові.

Також повідомлялося, що стала відома причина смерті Романа Віктюка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: