У Путіна зізнались: не запрошували Зеленського на парад, бо боялись

У Путіна зізнались: не запрошували Зеленського на парад, бо боялись
За словами російського сенатора, запрошення Зеленського було б «на 100%» відхилене, що дало б привід «для пропагандистських маніпуляцій»

Кремлівська верхівка передбачає: Україна не прийняла б запрошення

Російський сенатор Олексій Пушков заявив, Кремль не відправив запрошення на парад Перемоги 24 червня президенту Володимиру Зеленському, бо Україна б не прийняла його.

Про це Пушков написав у Twitter.

За словами сенатора, у Росії не було «жодних підстав» запрошувати українського лідера на урочистий захід, тим паче це запрошення було б «на 100%» відхилене, що дало б привід «для пропагандистських маніпуляцій».

Раніше ЗМІ повідомляли, що президент України Володимир Зеленський може отримати запрошення відвідати парад у Москві з нагоди 75-річчя «Великої Перемоги»

Як відомо, 10 червня речник Кремля Дмитро Пєсков повідомив, що підтвердження присутності на параді отримані від Казахстану, Киргизстану, Молдови, Таджикистану, Узбекистану, Сербії, Хорватії, Абхазії, Південної Осетії. Тоді ж президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що теж буде присутній на параді Перемоги.

Глава російського МЗС Сергій Лавров пізніше уточнив, що підтвердили намір приїхати в Москву глави 12 держав, більшість з них - члени СНД.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: