У Ровеньках бойовики по-звірячому вбили сім'ю начальника ДАІ, який працював на «ЛНР»

У Ровеньках бойовики по-звірячому вбили сім'ю начальника ДАІ, який працював на «ЛНР»

За інформацією ЗМІ, подружжя вбили з метою пограбування

У Ровеньках, які знаходяться під контролем бойовиків «ЛНР», по-звірячому вбили начальника міського управління «ДАІ ЛНР» Сергія Коваленка та його дружину. Подружжя було вбито невідомими в своєму будинку. При цим господар був застрелений, а його дружина - втоплена в ванній. Перед смертю жінку довго катували.

Тіла батьків виявила дочка. При цьому, за словами джерела в так званій «поліції ЛНР», було встановлено, що труп Коваленко з тілесними ушкодженнями у вигляді 6 вогнепальних поранень знаходився в гаражі. Причиною смерті стало проникаюче вогнепальне поранення грудної клітини з пошкодженням серця. Труп його дружини зі зв'язаними ременем руками і ременем на шиї, з тілесними ушкодженнями у вигляді перелому щитовидного хряща, обширного крововиливу м'яких тканин шиї, синців тім'яної і скроневої області справа, верхніх повік і губ, множинними саднами і гематомами верхніх і нижніх кінцівок перебував у ванні, наповненій водою . Жінку довго катували перед тим, як вбити.

Вбивство було скоєно з метою пограбування, пишуть ЗМІ. Зловмисники забрали ювелірні вироби з золота та срібла, 2 шуби, гроші в сумі 10000 доларів США, 60000 руб., А / м «Volkswagen Tiguan», пістолет «Форт-12 Р» і гладкоствольну мисливську рушницю «ІЖ-27 М» 12- го калібру.

20160828124708-a0ba88b981fa5c1d6d95d81c9a0e3892

Родина Коваленків з дочкою 

Сергій Коваленко очолював ДАІ Ровеньків до війни, і після захоплення луганської області бойовиками «ЛНР», перейшов на бік незаконних збройних формувань. Файл, присвячений Коваленко, знаходиться в найбільшій базі сепаратистів на сайті «Миротворець».

Як повідомляють ЗМІ, це вбивство скоїли колишні члени однієї з місцевих козацьких угруповань, що підкорялося отаману Козіцину, і яке було розгромлена в конфлікті з бойовиками Плотницького.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: