В Україні створять Центр протидії стихійним лихам

В Україні створять Центр протидії стихійним лихам
Набутий досвід стане в пригоді
Фото з відкритих джерел

Міністр внутрішніх справ розповів про плани під час зустрічі рятувальників ДСНС України, які повернулися з Греції

МВС розглядає можливість створення в Україні Центру протидії природним стихійним лихам. Це заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський. Про це повідомили на Facebook-сторінці МВС.

«МВС розробляє проєкт створення Центру протидії природним стихійним лихам, який буде працювати в Україні, а потім допомагати і Європі в подоланні надзвичайних ситуацій», – заявив Денис Монастирський під час зустрічі рятувальників ДСНС України, які повернулися з ліквідації пожеж в Греції.

Глава правоохоронного відомства подякував рятувальникам за їх роботу і висловив сподівання, що набутий досвід стане в пригоді на службі державі.

«Вітаю вас, воїни-вогнеборці! Ми тут, щоб відзначити ваш внесок у захист не лише української землі, а тепер ще й боротьбу з вогнем у Греції. Минулого року Україна також стикнулася з важкою стихією. Цього року така доля спіткала Туреччину та Грецію. І це надзвичайно приємно, що ви змогли допомогти іншим країнам у цій непростій боротьбі. Я переконаний, що сила ДСНС та ваш досвід – кращих представників цієї служби, будуть і надалі служити Україні», – сказав він.

Нагадаємо, раніше українські пожежники, які гасять вогонь у Греції, стали улюбленцями соцмереж.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: