Вбивство Шеремета: поліція оголосила підозру фігуранту справи

Вбивство Шеремета: поліція оголосила підозру фігуранту справи
Журналіст Павло Шеремет був убитий в центрі Києва 20 липня 2016 року

МВС сьогодні обіцяє провести брифінг та повідомити усі подробиці щодо затримання підозрюваних у справі про вбивство Шеремета

Національна поліція України затримала та оголошує підозру затриманим у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета влітку 2016 року, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у соцмережах.

«Щойно Нацполіція затримала і за згодою ГПУ оголошує обґрунтовану підозру фігурантам справи щодо вбивства Павла Шеремета. Це підсумок дуже складної та наполегливої роботи справжніх фахівців і важливий крок до повного розкриття справи! Дякую за службу!», — повідомив Аваков у соціальній мережі.

Міністр також додав, що: «У справі про вбивство Павла Шеремета тривають активні слідчі дії, суд незабаром обере підозрюваним запобіжні заходи. Але, враховуючи суспільне значення цієї справи, ми проведемо терміновий брифінг, надамо всю можливу інформацію про хід розслідування».

Про затримання повідомив у соцмережах й один із підозрюваних у справі - Андрій Антоненко. Він написав, що в його затримали та оголошують підозру. Також силовики мають намір обшукати помешкання Антоненка. 

screenshot_3_16

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет був убитий в центрі Києва 20 липня 2016 року. Злочин залишається нерозкритим. Журналіста поховали в Мінську. За даними слідчих, зловмисники закріпили вибухівку на днище авто, за кермом якого був Шеремет. Також було повідомлено про те, що для вбивства відомого білоруського журналіста зловмисники використовували елементи протипіхотної міни МОН-50.

23 липня 2019 року колишній глава Нацполіції Сергій Князєв представив доповідь щодо розслідування вбивства Павла Шеремета. У ній переважно була вже відома всім інформація. Потім Князєв в окремому приміщенні представив Володимиру Зеленському інформацію з обмеженим доступом.

На початку листопада ЗМІ назвали ймовірних підозрюваних. Повідомлялося, що подружжя колишніх добровольців антитерористичної операції на сході України Владислав та Інна Грищенки можуть фігурувати у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета у 2016 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: