Які зарплати пропонують українцям у Польщі

Які зарплати пропонують українцям у Польщі
Хто може очікувати на непогані умови на заробітках
Фото з відкритих джерел

Вакансій побільшало на третину, та не для всіх спеціальностей

Українцям у Польщі пропонують заробітну плату до $5 тис. і безкоштовне житло, обіцяють працівників довозити до місця роботи, забезпечувати спецодягом та обладнанням. Вакансій побільшало на третину. Про це свідчать дані work.ua.

Найбільший попит мають лікарі, фахівці з укладання плитки, бетонники, фахівці з автоматики, покрівельники, слюсарі, техніки дорожнього будівництва.

Як і раніше, Польща, Німеччина та Чехія залишаються найпопулярнішими країнами для наших заробітчан. У Європейському Союзі попит на українських працівників збільшився на 40%.

Нагадаємо, наші економічні мігранти пріоритетною вважають можливість швидких високих заробітків у Німеччині, Чехії і скандинавських країнах, а не в Польщі, як було зовсім донедавна.

Надзвичайний і Повноважний Посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцькі в інтерв’ю «Главкому» розповів про кількість українців, які знайшли роботу в Польщі. Дипломат пояснив те, як пандемія Covid-19 вплинула на трудову міграцію.

Додамо, що влада Польщі розробляє документ імміграційної політики. Він буде містити пакет інструментів, що полегшують працевлаштування іноземців у Польщі.

Також повідомлялося, що українським заробітчанам заборонять в'їзд до Польщі за порушення ряду умов. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Польща повернула обов’язковий карантин для українців.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: