Загибель ветерана АТО Сенсея: за 10 днів до вибуху охоронець його офісу погрожував підірвати свою жінку

Загибель ветерана АТО Сенсея: за 10 днів до вибуху охоронець його офісу погрожував підірвати свою жінку
Друг Віктора Дегтярьова Олександр Василенко розказав нові подробиці, що передували трагедії

Друг загиблого Віктора Дегтярьова стверджує, що граната, яка вибухнула, належала не ветерану, а охоронцю його офісу

Друг загиблого ветерана АТО Віктора Сенсея Дегтярьова Олександр Василенко розказав, що в охоронця офісу Дегтярьова Михайла були негаразди з сім’єю, від нього пішла жінка і за десять днів до трагедії, 13 жовтня, він хизувався гранатою і обіцяв підірвати себе і свою дружину.

Про це ветеран АТО Василенко розказав на пресконференції «Обставини загибелі Віктора Дегтярьова позивний «Сенсей» - свідчення очевидців», передає кореспондент «Главкома».

Нагадаємо, у вівторок, 22 жовтня, близько 23:00 на вул. Пушкінській, 34  пролунав вибух. У результаті загинув колишній морський піхотинець, гвардієць батальйону Донбас і засновник благодійного фонду «Купол» Віктор Дегтярьов із позивним Сенсей.

Другий загиблий - охоронець офісного будинку, біля якого стався вибух. Ім'я охоронця – Михайло.

У пораненої дівчини легкі ушкодження, її життю нічого не загрожує. Вона перебувала на відстані 30 метрів від місця події.

За фактом загибелі двох чоловіків в результаті вибуху на вулиці Пушкінській розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Як розповів начальник столичного управління поліції Андрій Крищенко, загиблі були знайомі між собою. Вони спілкувались біля офісу на вулиці Пушкінській, де пролунав вибух. Є свідки, а також записи з камер відеоспостереження, які підтверджують, що до них ніхто не підходив і в них ні з ким конфліктів не було.

Основною версією залишається необережне поводження з гранатою

Про всі подробиці справи читайте тут.

Дегтярьов народився 24 вересня 1966 року в Якутську (Росія) в родині військових, сам служив у 810 окремій бригаді морської піхоти Червонопрапорного Чорноморського флоту ВМФ СРСР (в/ч 13140, м. Севастополь).
У 2013 році Дегтярьов заснував Союз Морських Піхотинців України. У 2013-2014 роках був активним учасником Революції Гідності. З початку бойових дій на сході України – майор Національної Гвардії.
У складі добровольчого батальйону «Донбас» Дегтярьов створив і очолив окрему групу спеціального призначення «Купол», із якою з червня 2014 року брав участь в АТО на сході України.
Захищаючи Україну 10 серпня 2014 року під Іловайськом отримав серйозне поранення руки, став інвалідом 2-ї групи. У нього залишилися дружина і троє дітей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: