Запізнилась на секунду. «Слуга народу» поскаржилась на нові правила контролю роботи депутатів

Запізнилась на секунду. «Слуга народу» поскаржилась на нові правила контролю роботи депутатів

Нардеп Олена Мошенець не встигла на електронну реєстрацію народних обранців у Раді 1 листопада

З 1 листопада в Раді діє лише електронна реєстрація депутатів

Депутат від партії «Слуга народу» Олена Мошенець розповіла, що через нововведення у Раді вона не змогла зареєструватися на сьогоднішнє засідання, так як запізнилася всього «на одну секунду» на електронну реєстрацію.

Про це вона написала в п’ятницю, 1 листопада, на своїй сторінці у Facebook.

«Запізнилась на одну секунду на реєстрацію і все - сьогодні день роботи в Верховній Раді не зараховано. З 1 листопада діють нові правила - відмова від паперової реєстрації, лише електронна реєстрація шляхом натискання зеленої кнопки», - повідомила Мошенець.

Як відомо, депутати Верховної Ради 1 листопада вперше провели ранкову реєстрацію на пленарне засідання парламенту шляхом натискання кнопки замість карток. 

У залі зареєструвалося 307 народних депутатів.

Раніше перший заступник голови Верховної Ради Руслан Стефанчук попросив депутатів не спізнюватися на роботу через нововведення з 1 листопада.

Досі депутати проходили два етапи реєстрації: перед засіданням біля столів в кулуарах парламенту, а також за допомогою електронної системи в залі.

Нова система реєстрації почала діяти у зв'язку з набуттям чинності закону про припинення відшкодування нардепам витрат у разі пропуску засідань Верховної Ради без поважних причин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: