Зеленський в Торонто зустрівся із Фріланд

Зеленський в Торонто зустрівся із Фріланд

Зеленський і Фріланд наголосили на важливості консолідації міжнародної коаліції для протидії російській агресії

Фото: пресслужба президента України

Президент Володимир Зеленський подякував Канаді за послідовну всебічну підтримку України

Президент Володимир Зеленський 2 липня у Торонто зустрівся з Міністром закордонних справ Канади Христею Фріланд.

Про це повідомляє пресслужба президента України.

Зазначається, що Зеленський подякував Канаді за послідовну всебічну підтримку України на двосторонньому рівні і в рамках багатосторонніх форматів співпраці, зокрема «Великої сімки» та ООН.

«Зеленський і Фріланд наголосили на важливості консолідації міжнародної коаліції для протидії російській агресії», - говориться у повідомленні.

Президент також висловив вдячність міністру закордонних справ Канади за організацію представницької міжнародної Конференції з питань реформ в Україні, яка розпочалася 2 липня в Торонто, повідомили в пресслужбі.

«Крім того, Зеленський підтвердив, що курс України на повноправне членство в ЄС і НАТО залишається незмінним, і висловив сподівання на подальшу активну взаємодію з Канадою у питаннях євроатлантичної інтеграції нашої країни», - зазначається у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Зеленський прибув з візитом до Канади.

Як відомо, Зеленський продавав квитки на свою зустріч з діаспорою в Канаді. Інших зустрічей з українцями не заплановано.

Нагадаємо, Зеленський і прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо на зустрічі обговорять шляхи поглиблення економічного партнерства. Їх зустріч відбудеться 2 липня. Сторони також планують обговорити створення хороших робочих місць для середнього класу в обох державах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: