Зеленський вже готовий до переговорів з Путіним

Зеленський вже готовий до переговорів з Путіним
Володимир Зеленський
Фото: Главком

Кандидат у президенти України запевнив, що «жертвувати територіями і людьми ми не будемо ніколи»

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський висловив готовність до прямих переговорів з президентом Російської Федереції Володимиром Путіним.

Про це він заявив в інтерв'ю телеканалу «Україна», яке вийшло в ефір ввечері 7 квітня.

«Війна з Росією. Тому з РФ треба говорити. Мають бути переговори і дипломатичний формат перемовин з РФ у присутності представників Заходу», - сказав Зеленський, додавши, що з Росією треба говорити «однозначно».

Також Зеленський ствердно відповів на питання, чи готовий він до перемовин з президентом РФ Володимиром Путіним.

Кандидат у президенти України запевнив, що «жертвувати територіями і людьми ми не будемо ніколи». За його словами, цілісність України має бути константою.

 «Усі розуміють, що зараз головна задача - не просто зупинити війну, а зробити перші кроки - припинити стрілянину. Для цього є Мінські угоди, треба продовжувати мінський процес. Але усі згодні – цей «мінський формат» треба реформувати», - додав Зеленський.

Також він пропонує «достукатися до кожного українця, що живе на окупованих територіях, не просто їм щось пообіцяти, а відновити стосунки».

Кандидат у президенти знову запропонував почати платити пенсії людям, які живуть на окупованих територіях та говорити їм, «що вам запудрили мізки, що ми вас чекаємо, любимо, усіх переможемо».

Раніше у Зеленського розповіли, як боротимуться з корупцією.

Також політологи пояснили, що може очікувати Зеленського, якщо він виграє вибори.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: