Зеленський завтра поїде з візитом до Польщі

Зеленський завтра поїде з візитом до Польщі
Президент України Володимир Зеленський
Фото: president.gov.ua

Програмою візиту передбачені зустрічі глави держави з Дудою, прем’єром Польщі Моравецьким, маршалком сенату Карчевським та представниками бізнесу

Президент України Володимир Зеленський здійснить офіційний візит до Республіки Польща 31 серпня. Про це повідомили у пресслужбі Офісу президента України.

«31 серпня президент України Володимир Зеленський здійснить офіційний візит до Республіки Польща на запрошення президента цієї країни Анджея Дуди», - вказано у повідомленні.

Програмою візиту передбачені зустрічі глави держави з Анджеєм Дудою, прем’єрміністром Польщі Матеушем Моравецьким, маршалком сенату Станіславом Карчевським та представниками бізнесу.

«1 вересня президент України візьме участь у меморіальних заходах у Варшаві з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни та проведе низку зустрічей з лідерами іноземних держав, які братимуть у них участь», - додали в ОПУ.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президент США Дональд Трамп скасував запланований візит до Польщі через ураган, який наближається до Флориди, у зв'язку з чим переноситься його перша зустріч із українським лідером Володимиром Зеленським.

Як повідомлялось, Трамп планує відвідати Польщу в найближчі місяці. 

До слова, польська влада вважає недоречним присутність президента РФ Володимира Путіна на пам'ятних заходах з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: