Зеленський звільнив ексглаву СБУ Грицака в запас

Зеленський звільнив ексглаву СБУ Грицака в запас
Василь Грицак перебував на посаді глава СБУ з 2 липня 2015

Зеленський підписав указ про звільнення Грицака з військової служби

Президент Володимир Зеленський звільнив ексглаву СБУ Василя Грицака з військової служби в запас Служби безпеки України.

Про це йдеться в указі президента №963/2019.

«Звільнити генерала армії України Грицака Василя Сергійовича з військової служби в запас Служби безпеки України у зв'язку із проведенням організаційних заходів з правом носіння військової форми одягу», - йдеться у тексті указу.

Нагадаємо, Зеленський 29 серпня вніс проєкт постанови про звільнення Василя Грицака з посади голови Служби безпеки України, а також проєкт постанови про призначення на цю посаду Івана Баканова.

Василь Грицак перебував на посаді глави СБУ з 2 липня 2015. Він подав рапорт про звільнення ще у травні, однак тоді Рада не проголосувала за це.
Лише 29 серпня Верховна Рада підтримала постанову про звільнення Грицака з посади голови Служби безпеки України.
До слова, раніше одіозний депутат Державної думи Російської Федерації Сергій Марков, відповідаючи на питання журналістів, чи може він назвати ТОП-5 «українських військових злочинців», заявив: «Глава Служби безпеки України Василь Грицак, керівник Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков, ексглава Генерального штабу ЗСУ Муженко, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, а Пашинський і Парубій - найвідповідальніші за терор 2014 року».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: