Зворушливі кадри. Жителі Техасу рятують черепах, які страждають через морози (відео)

Зворушливі кадри. Жителі Техасу рятують черепах, які страждають через морози (відео)
Черепахи через страшні морози втратили здатність плавати й добувати їжу
Фото: Texas Game Warden/Twitter

Група охорони природи Sea Turtle Inc. повідомила, що станом на ранок 17 лютого вона врятувала понад 4 тис. черепах

Через аномальні холоди, які накрили південні штати Америки, жителі Техасу змушені рятувати морських черепах. Про це повідомляє SkyNews і CBS News.

Зазначається, що через сильні морози, черепахи втратили здатність плавати й добувати собі їжу. Кожні 10-15 хвилин тварин підвозять у конференц-центр на курорті Південного Техасу. Деякі люди забирають черепах до себе додому.

«Трейлери доставляли по 50, 80, 100 особин за один раз», – розповів один із волонтерів.

Група охорони природи Sea Turtle Inc. повідомила, що станом на ранок 17 лютого уже врятувала понад 4 000 черепах.

За даними Служби охорони рибальства й дикої природи США, п’ять видів морських черепах, що мешкають у Техасі, перебувають під загрозою зникнення.

Як зазначає CNN, морські черепахи – не єдині тварини, які страждають від суворого холоду. На цьому тижні кілька тварин, переважно примати, замерзли на смерть у заповіднику приматів у Сан-Антоніо.

Нагадаємо, потужна снігова буря накрила США. Рекордні опади зафіксували навіть у південних штатах. Мільйони американців залишилися без електроенергії, опалення та водопостачання. Унаслідок зимової бурі, що обрушилася на теплі штати в США, загинула щонайменше 21 людина

Оптові ціни на електроенергію у Техасі злетіли від 50 доларів за мВт/год до 9000 доларів. З тамтешніх супермаркетів розмели усі товари.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: