Зустріч Зеленського та Путіна у Парижі завершилась

Зустріч Зеленського та Путіна у Парижі завершилась
Після переговорів за участю делегацій президенти Путін і Зеленський провели перемовини тет-а-тет, які тривали менше півгодини

Путін на запитання про зустріч із Зеленським сказав: «Добре, по-діловому»

Двостороння зустріч президентів України та Росії, що понад годину тривала у Єлисейському палаці, завершилася.

За інформацією «ЄП», у частині переговорів брали участь представники «Нафтогазу», «Газпрому» (Олексій Міллер) та український і російський міністри, відповідальні за питання енергетики (Олексій Оржель та Олександр Новак).

Після переговорів за участю делегацій президенти Путін і Зеленський провели перемовини тет-а-тет, які тривали менше півгодини. Результати переговорів наразі не повідомляються.

Відомо, що лідери зібралися на спільну робочу вечерю у форматі «четвірки», під час якої мають узгодити спільне рішення.

Журналіст із кремлівського пулу оприлюднив відео, на якому Путін на запитання про зустріч із Зеленським каже: «Добре, по-діловому».

Зазначимо, що близько 21:00 у Парижі перервалася зустріч Нормандської четвірки та розпочалися перші особисті перемовини Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

Раніше стало відомо, що двосторонні переговори віч-на-віч між президентом РФ Путіним і главою української держави Володимиром Зеленським відбуватиметься у присутності двох членів делегації з обох сторін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: