Під Одесою батько лупцював свого сина, йому на перший раз виписали штраф

Під Одесою батько лупцював свого сина, йому на перший раз виписали штраф
Батьку виписали адміністративне порушення
Фото з відкритих джерел

Чоловіку заборонили будь-які контакти із сином впродовж десяти діб

У місті Білгорода-Дністровського поліцейські притягують чоловіка до відповідальності за домашнє насильство над сином. Про це повідомляє пресслужба Нацполіція в Одеській області. 

Так, на 43-річного правопорушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП. 

Як зазначається, про подію поліцейських сповістили лікарі, до яких звернувся 13-річний хлопець. З’ясувалося, що його батько напідпитку почав сперечатися з підлітком та у розпалі сварки кілька разів вдарив того у живіт і по обличчю. Хлопчик отримав легкі забої, зараз він вже повернувся з медзакладу додому.

Поліцейські провели профілактичну бесіду з правопорушником, роз’яснили неприпустимість подібних дій та нагадали про правову відповідальність за домашнє насильство.

Згідно з законодавчими нормами, на перший раз відносно батька склали адміністративний протокол, але якщо ситуація повторюватиметься систематично, його притягнуть до кримінальної відповідальності.

«Шановні громадяни, не замовчуйте фактів домашнього насильства! Якщо ви стали жертвою або свідком подібних протиправних дій, не зволікайте і телефонуйте на спецлінію «102». Також в Україні за номером 1547 функціонує урядова гаряча лінія, на якій надають психологічні консультації та підтримку постраждалим, і чат-бот МВС у Telegram», – йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, що у Черкаській області чоловік до смерті забив чотиримісячного сина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: