На Одещині простилися з загиблим в АТО військовослужбовцем

На Одещині простилися з загиблим в АТО військовослужбовцем

Прощання з Вадимом Сапеску відбулося в селі Чорна

2 березня 2018 року у зоні проведення операції об’єднаних сил на території Донецької області в населеному пункті Авдіївка від кулі снайпера трагічно загинув військовослужбовець з Одещини Вадим Сапеску, який був уродженцем села Чорна Окнянського району та останнім часом проживав у м. Чорноморськ.

Загиблому військовослужбовцю виповнилося всього 34 роки.

Прощання з Вадимом Сапеску відбулося 6 березня в селі Чорна. Цей день в Окнянському районі відповідно до спільного розпорядження РДА та районної ради оголошено днем жалоби, на адмінбудівлях приспущено Державні прапори, перенесено розважальні заходи.

У загиблого залишились батьки.

«Хочу виразити    співчуття рідним та близьким загиблого. Ніякі слова не в змозі вгамувати біль втрати. Ми схиляємо голови перед матір’ю, що виховала героя. Подвиг в ім’я батьківщини, заради миру та добробуту, ніколи не буде забутий», ̶  висловив слова співчуття голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

Сапеску Вадим Георгійович  народився  22 квітня 1984 року у селі Чорна Окнянського району Одеської області. Служив за контрактом у першому десантно-штурмовому батальйоні 95-ої окремої десантно-штурмової бригади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: