Труханов виштовхав журналіста, який намагався поставити йому питання

Труханов виштовхав журналіста, який намагався поставити йому питання
Одеський міський голова Геннадій Труханов

Мер Одеси не захотів слухати журналіста, заявивши, що він «вже закінчив»

Одеський міський голова Геннадій Труханов відштовхнув журналіста, який хотів поставити йому питання, та пішов з брифінгу. Після інциденту  журналіста відтягнули охоронці мера Одеси.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Зазначається, що інцидент стався 27 грудня після засідання суду, в рамках якого Труханова й інших посадових осіб обвинувачують у привласненні 185 мільйонів гривень з одеського міського бюджету.

«Після закінчення засідання, де колегія суддів визначалася із порядком слухання справи, міський голова Одеси Геннадій Труханов давав традиційний брифінг для ЗМІ. Коли запитання міському голові почав ставити кореспондент «Радіо Свобода» Михайло Штекель, політик почав наближатися на нього і не вислухавши запитання заявив, «що вже закінчив», - інформує ЗМІ.

Видання додає, що коли кореспондент намагався все ж таки поставити запитання, його відтягнули в сторону невідомі особи.

«Деякі з них часто супроводжують міського голову на ці судові засідання. Після того, як невідомі відтягнули кореспондента, до місця інциденту приїхали правоохоронці. Вони відтягали журналіста від невідомих осіб, кажучи, що той нібито хоче побитися із міським головою», - резюмує ЗМІ.

Нагадаємо, прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у вівторок завершили зачитування обвинувального акту за обвинуваченням мера Одеси Геннадія Труханова та ще семи осіб.

Вони звинувачуються у заволодінні 185 млн грн коштів місцевого бюджету міста Одеси. За даними слідства, корупційну схему реалізовано під виглядом купівлі будівлі збанкрутілого заводу «Краян» за завідомо завищеною вартістю. У подальшому сплачені кошти планували легалізувати через підприємство з ознаками фіктивності, однак завершити це не вдалося через зупинку з боку Держфінмоніторингу та подальшим арештом рахунків судом.

Нагадаємо 26 жовтня підготовче засідання в справі щодо міського голови Одеси Геннадія Труханова, його підлеглих та інших посадових осіб перенесли на 1 листопада – судді кілька годин слухали клопотання захисту і вирішили зробити перерву на кілька днів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: