Приклад Меркель. Художник показав, як посадовцям треба реагувати на стихійне лихо (фото)

Приклад Меркель. Художник показав, як посадовцям треба реагувати на стихійне лихо (фото)
Канцлерка Німеччини Ангела Меркель відвідала регіони, де вирувало лихо
Фото: з відкритих джерел

Кількість загиблих у Німеччині зросла до 164 осіб, ще 170 перебувають у списку зниклих безвісти

Останнім часом Європа перетворилася на зону стихійного лиха, де розгорнулася природна катастрофа. Регіони Бельгії, Нідерландів, Франції, Швейцарії постраждали від нищівних дощів та повені, а в епіцентрі вируючої стихії опинилася Німеччина. Там масштаб біди просто вражає.

Зокрема, в долині річки Ар на заході Німеччини затоплено поля, зруйновано будинки, мости і дороги. У багатьох регіонах вода все ще не відступила, і це ускладнює роботу щодо ліквідації наслідків.

Кількість загиблих зросла до 164 осіб, ще 170 перебувають у списку зниклих безвісти.

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель під час візиту у регіони, які охопила трагедія, пообіцяла невідкладну допомогу всім постраждалим.

«Для тих, хто тут живе, це жахливі умови. Багато що просто непридатне до життя. Єдине, що тішить – це солідарність людей, солідарність із сім’ями, в яких загинули рідні або вважаються зниклими безвісти. Завтра в Берліні в кабінеті міністрів ми продумаємо план, який передбачає допомогу», висловилася вона.

Фото: Сергій ЙолкінФото: Сергій Йолкін

На ситуацію в Німеччині відреагував карикатурист Сергій Йолкін, який у новій роботі зобразив пані Меркель по коліна у воді, з відром і лопатою у руках, і з закликом: «А тепер – до роботи!».

Карикатуру Йолкіна можна оцінювати по-різному, але безперечно: Німеччина – це не Росія. У діях канцлерки немає байдужості, пафосу чи показухи, які ми часто-густо бачимо в Путіна. До речі, в Якутії (Росія) також сталася трагедія – горять величезні території лісів, але Путін чомусь передусім допомагає гасити пожежі в Туреччині та Греції. Ось такі парадокси та залізна «логіка».

Додамо, що нещодавно Сергій Йолкін оперативно відреагував на статтю Путіна, розмістивши в Instagram влучну роботу, де зобразив Путіна закривавленим художником, який сам пише історію.

Раніше Йолкін поглузував з Путіна, показавши, що главу країни-агресорки начебто оточили з усіх сторін вороги.

Також Сергій Йолкін висміяв страх російського диктатора перед опозиціонером Олексієм Навальним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: