Світлані Білоножко – 65. Відома співачка святкує день народження

Світлані Білоножко – 65. Відома співачка святкує день народження
Світлана Білоножко учасник і лауреат багатьох всеукраїнських фестивалів
фото з відкритих джерел

У репертуарі співачки десятки улюблених в народі пісень

Сьогодні ювілейна дата в однієї з найчарівніший і найвродливіших жінок України, співачки, диктора, ведучої телепрограм, народної артистки України Світлана Білоножко (1 вересня, село Маломихайлівка, Покровський район, Дніпропетровська область).

Прихильники щиро привітали співачку у соцмережах.

Як відомово, Білоножко після закінчення школи навчалась на музично-акторському відділенні в театральному училищі у Дніпропетровську. Працювала в Київському державному театрі оперети, де грала сольні партії. Закінчила Київський інститут театру і кіно імені Івана Карпенка-Карого.

Працювала диктором українського телебачення і одночасно навчалася в КНУКіМ. Зокрема, автором і ведучою телепрограм «Вечірня казка», «Музичний телеярмарок», які вела разом з Олександром Сафоновим і Юрієм Токарєвим, «Молодіжний канал», «Мода, мода», «Зичимо щастя», «Актуальна камера», «Новини» та інших.

У репертуарі Світлани Білоножко десятки улюблених в народі пісень, чимало з яких стали хітами. Вона випустила кілька аудіо-альбомів, зокрема: «Мотив для двох сердець», «А яблука падають», підготувала концертні програми: «Буде свято» і «Мотив для двох сердець».

Світлана Білоножко учасник і лауреат багатьох всеукраїнських фестивалів: «Пісенний вернісаж», «Пісня року», «Шлягер» тощо. Разом з чоловіком Віталієм Білоножком запатентували власний проект-фестиваль родинної творчості «Мелодія двох сердець».

Нагадаємо, сьогодні відзначають день народження ще одного легендарного українського співака – Миколи Мозгового.

Читайте також: ТОП-100 золотих хітів Незалежної України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: