Іноземець отримав строк за грабіж у Києві

Іноземець отримав строк за грабіж у Києві
Суд виніс вирок грабіжнику

Раніше чоловік потрапляв у поле зору правоохоронців за розбійний напад

Голосіївський районний суд Києва засудив до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік іноземця, що скоїв грабіж у столиці. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«На вулиці Добрий Шлях у Голосіївському районі столиці зловмисник відмотав дріт, за допомогою якого велосипед був закріплений до дерева, і втік разом із транспортом. Це побачив власник, який із криками кинувся наздоганяти грабіжника, однак той встиг утекти», - інформують у поліції.

Потерпілий відразу повідомив у поліцію про пограбування. Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, правоохоронці затримали зловмисника неподалік від місця скоєння злочину. Ним виявився громадянин іншої країни, який два роки тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбій.  

Вироком Голосіївського районного суду м. Києва фігуранта за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2. ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, засуджено до чотирьох років позбавлення волі з іспитовим терміном один рік. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: