У Києві на День Незалежності відбудеться традиційний забіг у вишиванках

У Києві на День Незалежності відбудеться традиційний забіг у вишиванках

«Забіг у вишиванках» – яскраве, патріотичне, сімейне свято, що об'єднує українців у цей особливий день – День Незалежності

Учасники прес-конференції розкажуть про умови участі в заході та чим вирізнятиметься цьогорічний забіг від попередніх

Щороку у День Незалежності, 24 серпня, у Києві проходить забіг у вишиванках. Організатори акції запрошують журналістів сьогодні, 22 серпня, на прес-конференцію, яка присвячена цьому заходу.

Прес-конференція розпочинається об 11.00 в прес-центрі «Главкому», трансляцію якої можна подивитись на нашому сайті або у мережі «Фейсбук».

«Забіг у вишиванках» - головна спортивна подія до Дня Незалежності України:

Запрошені гості:

  • Олександр Кузін, автор ідеї, засновник «Забігу у вишиванках», майстер спорту міжнародного класу, кращий марафонець Європи 2007р.;
  • Геннадій Чижиков, президент ТПП України, почесний консул Франції в Україні, марафонець;
  • Віктор Грінюк, президент Федерації легкої атлетики Києва.

«Забіг у вишиванках», який цього року вже традиційно відбудеться 24 серпня на Русанівській набережній – це яскраве патріотичне та родинне свято, свято єдності, коли українці згуртовуються й усі разом, вдягнені у вишиванки, беруть участь у масовому забігу, символізуючи волю й незалежність нашої країни та нації.
Учасники прес-конференції розкажуть про умови участі в заході та чим вирізнятиметься цьогорічний забіг від попередніх. Захід організовано за підтримки Торгово-промислової палати України та Федерації легкої атлетики Києва. Інформаційний партнер – «Главком».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: