У Вінниці зранку горів трамвайний вагон (відео)

У Вінниці зранку горів трамвайний вагон (відео)

Вагон відновлюватимуть за рахунок наявних запчастин та вагонів-донорів

У Вінниці сьогодні, 20 грудня, ледь не згорів один зі швейцарських трамваїв. Подія трапилася неподалік ринку «Урожай» близько 7 години ранку. Ніхто з пасажирів не постраждав, повідомляє Вежа

Як повідомив керівник Вінницької транспортної компанії Михайло Луценко, наразі працівники організації оцінюють завдані збитки та починають відновлювальні роботи.

Судячи з усього причиною загоряння є коротке замикання внаслідок потрапляння солоної снігової води на високовольтну коробку.

У Фейсбук також розміщено відео від користувача Анатолія Ковальчука, де видно, як горить вагон.

«Нічого страшного не сталося, люди не постраждали і це є добре», – говорить Луценко. – «Водій помітив якісь несправності, та відтак, згідно інструкції, висадив пасажирів та доставив вагон у депо. Вже там тління вийшло назовні – було полум’я, яке ми намагалися загасити самотужки. Та врешті довелося викликати пожежних, які усе і загасили».

Наразі у компанії роблять профілактичний огляд іншого рухомого складу, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому, а вагон, що горів – обстежується та «лікується» на території депо.

Також за словами очільника компанії, вагон, що горів – з тих, що вже мали доволі великий термін експлуатації, відтак його вартість у рази нижча за новенькі. Відтак вагон відновлюватимуть за рахунок наявних запчастин та вагонів-донорів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: