Комік Антон Стенюк вибачився за свій жарт «про вбивство мусульман»

Під час концерту Стенюк висловив нерозуміння, чому «православні вбивають православних, якщо для цього є мусульмани».
фото: Антон Стенюк, Facebook

Рефат Чубаров наголосив, що у словах коміка Антона Стенюка є «відкритий випад за релігійною ознакою»

Український комік Антон Стенюк вибачився через «жарт про вбивство мусульман» після того, як фрагмент його виступу з недоречним «жартом» виклав на своїй сторінці у Facebook голова Меджлісу Рефат Чубаров.

Комік вибачився перед усіма, кого могли образити його слова під час сольного стендап-концерту,

«Один з моїх жартів був недоречним і недопустимим і я глибоко шкодую, що міг образити багатьох людей, зокрема, представників мусульманської спільноти. Я не мав на меті принизити когось або вражати за релігійною ознакою. Я вже видалів це відео з усіх  соціальних мереж і також ми заберемо цю частину із відео виступу, який було опубліковано на ютубі. Я усвідомлюю свою відповідальність за слова та обіцяю надалі бути більш виваженим у своїй роботі. Сподіваюся на ваше розуміння і милосердя», – заявив Антон Стенюк.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от QIRIM.News (@qirim.news)

Зазначимо, що концерт, на якому стендапер «пожартував» про мусульман, відбувся три місяці тому, але Рефат Чубаров відреагував на нього лише 25 вересня.

Як «пожартував» Стенюк

Під час концерту Стенюк висловив нерозуміння, чому «православні вбивають православних, якщо для цього є мусульмани».

«Ця війна – це просто нонсенс. Я не знаю, як так сталося, що одні православні вбивають інших православних, коли у світі ще так багато мусульман. Я не кажу, що треба вбивати мусульман, я адекватна людина, я розумію, що це зараз не на часі. Але тим паче цим вже займаються юдеї», – зазначив Стенюк.

Реакція голови Меджлісу

Рефат Чубаров, який сповідує іслам, обурився з «жарту»  стендапера та наголосив, що у таких словах є «відкритий випад за релігійною ознакою».

«Якого біса… Не намагайтеся мене переконати, що я нібито не вловив змісту даного «жарту», якого насправді тут немає. Проте є відкритий випад проти людей за релігійною ознакою… Шкода, що в такому випадку вказувати на цього негідника, який дозволяє собі цинічно ображати своїх співгромадян, доводиться мені, громадянинові України, який сповідує іслам», – написав Чубаров.

Після допису Рефата Чубарова під відео Стенюка на ютубі користувачі почали залишати коментарі щодо недоцільності таких висловлювань. Зокрема, користувачі мережі наголошували на тому, що серед українських військових є кримські татари, які сповідують іслам.    

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: