Трамп під час візиту до азійських та тихоокеанських країн виглядає як комівояжер – експерт

Трамп під час візиту до азійських та тихоокеанських країн виглядає як комівояжер – експерт

З 3 по 13листопада президент США Дональд Трамп відвідує азійські та тихоокеанські країни. Це перше турне очільника Америки в ці держави. Його поведінка більше нагадує роботу комівояжера, аніж президента великої країни. Адже здебільшого він просуває американські товари на ці іноземні ринки. Таку оцінку дав експерт – міжнародник Анатолій Максимов під час прес-конференції в прес-центрі Главкома.

 «Поки що його візит більш схожий на просування інтересів американського бізнесу. Підписано кілька документів. Але треба дивитися як все буде реалізовано. Навіть в Китаї зауважують, що це все символічно», - розповідає Максимов.

За його словами, в США є торгівельний дефіцит. «Тому американський президент забув що він президент і поводиться як комівояжер, пропагуючи американські товари. Це і ВПК, і і їжа, і гелікоптери. Тобто де їде, там і пропонує американські товари», - іронічно зауважив експерт-міжнародник.

Хоча додає, що і паралельно з лідерами азійський та тихоокеанських країн також обговорюється питання агресивних дій Північної Кореї.

Пропонуємо також переглянути запис прес-конференції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: