12 травня у Києві пройде спортивно-сімейний захід із нагоди святкування Дня матері

12 травня у Києві пройде спортивно-сімейний захід із нагоди святкування Дня матері

До участі запрошуються батьки та діти. Після тренування усі охочі зможуть потренуватися пробігти дистанції «Пробігу під каштанами»

12 травня о 10:00 оргкомітет «Пробігу під каштанами» запрошує всіх охочих взяти участь у спортивно-сімейному заході з нагоди святкування Дня матері. Про це інформує прес-служба КМДА.

У програмі, зокрема, дитяче тренування, репетиція забігів, лекція для батьків «Спорт і діти: з чого починати та як привчати», майстер-клас та пікнік.

Тренер та лектор – Наталія Лебедєва – переможниця найпершого «Пробігу під каштанами», майстер спорту з легкої атлетики, заслужений тренер України, мама та бабуся.

До участі запрошуються батьки та діти. Після тренування усі охочі зможуть потренуватися пробігти дистанції «Пробігу під каштанами»:

Старт № 1: «Пробіг у ходунках» – дітки до 1,5, які вчаться ходити (дистанція – 10 метрів).

Старт № 2: діти віком до 4 років з одним дорослим (50 м).

Старт № 3: діти віком до 9 років з одним дорослим (100 м).

Старт № 4: діти віком від 10 років (1200 м).

Участь безкоштовна.

На учасників чекають приємні сюрпризи та весела компанія в одному із наймальовничіших парків на березі Дніпра - парку «Наталка». Для участі в стартах необхідно заповнити форму: https://forms.gle/98t78UtrFTqPhggj8

Деталі на сайті probeg.kiev.ua.

Нагадаємо, що щорічний спортивно-благодійний «Пробіг під каштанами» пройде 26 травня, на День Києва. Співорганізатором заходу є КМДА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: