13-річна українка зайняла призове місце на турнірі з фігурного катання у Таллінні

13-річна українка зайняла призове місце на турнірі з фігурного катання у Таллінні
Анастасія Архіпова

Анастасія Архіпова вдома відкатала свої програми і поступилися лише росіянці

13-річна українська фігуристка Анастасія Архіпова піднялася на другу сходинку п’єдесталу міжнародного турніру Tallinn Trophy, який триває у столиці Естонії.

Про це повідомляє офіційний сайт Української федерації фігурного катання на ковзанах.

Учениця Марини Амірханової, яка виступала у юніорському сегменті турніру, показала впевнений і якісний прокат як короткої, так і довільної програм, чудово впоравшись з усіма ключовими елементами.

Її яскравий виступ на Tallinn Trophy був для неї рекордним – фігуристка перевершила практично усі свої показники, досягнуті на попередніх турнірах.

Загальна сума набраних Анастасією балів становить 173.75. У короткій програмі вона була третьою – 57.91, а у довільній піднялася ще на сходинку вище, обійшовши при цьому росіянку Анастасію Грачову – 115.84.

Судді високо оцінили техніку виконання елементів українкою – 62.10, а за компоненти наша спортсменка отримала 53.74.

Переможницею турніру в одиночному катанні юніорок стала ще одна Анастасія – Губанова з РФ. Вона зберегла лідерство, яке захопила після короткої програми, набравши загалом 189.31 балів.

Цього ж дня визначилися переможець і призери в одиночному катанні юніорів. Українець Михайло Медуниця з двома падіннями відкатав довільну програму, посів за її результатами 14-е місце і завершив змагання 13-м – 125.68.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: