Агент лідера «Шахтаря»: Моїм клієнтом цікавляться клуби по всьому світу

Агент лідера «Шахтаря»: Моїм клієнтом цікавляться клуби по всьому світу
Бернард. Фото: ФК Шахтар

Адріано Спадото зазначив, що вінгер «Шахтаря» розглядає різні варіанти продовження кар'єри

Лідером «Шахтаря» Бернардом цікавляться клуби по всьому світу.

Про це заявив агент бразильського півзахисника Адріано Спадото.

«Бернард готовий грати в будь-якому європейському чемпіонаті. До своєї технічної оснащеності він додав п'ятирічний досвід виступів за «Шахтар» у змаганнях світового рівня.
«Інтер»? Завжди приємно, що такий клуб проявляє до нього інтерес. Це знак того, що гра Бернарда заслужила визнання. Ми зараз вирішуємо майбутнє гравця і більше нічого не можемо сказати», - зауважив агент.

«Бернард говорив, що в майбутньому може статися все, що завгодно. Нам потрібно прийняти найкраще з можливих рішень. Головним фактором стане проект, який запропонують Бернарду. Чи говорили ми з «Інтером»? Бернардом цікавляться клуби по всьому світу, так що було б неетично розкривати, з ким були переговори», - підкреслив він.

Раніше повідомлялося, що агенти Бернарда займаються пошуками нового клубу для клієнта напередодні закінчення угоди з «гірниками».

Угода Бернарда із «Шахтарем» закінчується цього літа, що дає йому право вже підписувати попередні угоди з іншими клубами.

У донецький клуб вінгер перейшов влітку 2013 року з «Атлетико Мінейро» за 25 мільйонів євро. У поточному сезоні на рахунку 25-річного бразильця дев’ять голів і три передачі у 26-ти матчах у всіх турнірах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: