Агент Мілевського: «Динамо» повинно гравцю 1,2 млн доларів

Екс-гравець «Динамо» буде судитися з київським клубом

Агент відомого українського форварда Артема Мілевського Олександр Панков підтвердив, що його клієнт подав скаргу в ФФУ на «Динамо».

Агент українця підтвердив інформацію про невиплату частини зарплати, проте заявив, що йдеться про трохи меншу суму. «Виходить сума боргу 1,2 мільйона доларів. Це підйомні і три зарплати. Справа тягнеться вже трохи більше року», — розповів Панков в ефірі телеканалу Футбол 1.

«Було два засідання і незабаром відбудеться третє, де вже повинні вислухати Артема. Можливо, на найближчому засіданні буде хтось присутній з «Динамо»
На попередніх був присутній тільки юрист клубу».


«Якщо Мілевський збирається отримати якусь компенсацію від «Динамо», у нього є право звернутися у відповідні інстанції. А я звернуся із зустрічним позовом, і побачимо, хто з нас винен — я йому чи він мені», — говорив Суркіс.

Артем Мілевський зіграв за «Динамо 229 матчів і забив 80 голів. Також виступав за «Газіантепспор», «Хайдук» «Спліт», «Конкордію». З вересня грає за «Тосно» в ФНЛ (другий за рівнем російський дивізіон), але поки на його рахунку лише 125 хвилин і 1 результативний пас.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: