Алонсо став переможцем гонки «24 години Дайтони»

Алонсо став переможцем гонки «24 години Дайтони»

Дворазовому чемпіону Формули-1 допомогли складні погодні умови

Команда Wayne Taylor Racing Cadillac здобула перемогу у 24 годинах Дайтони, а Фернандо Алонсо з другої спроби виграв американську класичну гонку, яка переривалася через негоду.

За дві години до фінішу гонка була вдруге зупинена червоним прапором через нове погіршення умов на трасі. І виграш від цього здобув Фернандо Алонсо зі своїми напарниками Ренгером ван дер Занде, Камуї Кобаясі і Джорданом Тейлором – оскільки після понад години бездіяльності було прийнято рішення остаточно завершити гонку.

Незадовго до зупинки дворазовий чемпіон Формули-1 вийшов у лідери, випередивши Феліпе Насра, коли той помилився і широко виїхав у першому повороті.

Це стало вирішальним моментом у 24-годинній гонці: екс-пілот Формули-1 Наср зі своїми напарниками Піпо Дерані й Еріком Керраном були змушені змиритися із другим місцем.

На третю сходинку подіуму піднявся екіпаж Acura №7 у складі Еліо Кастроневеса, Рікі Тейлора й Александра Россі – останньому не вистачило швидкості на мокрій трасі, щоб кинути виклик двом Cadillac, що лідирували на заключних відрізках.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: