Андрій Шевченко: Змінювати модель гри на матч із Чехією ми не збираємося

Андрій Шевченко: Змінювати модель гри на матч із Чехією ми не збираємося
Андрій Шевченко
Фото Павла Кубанова

Наставник національної команди поговорив із журналістами перед відповідальним поєдинком

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів прес-конференцію у Харкові.

Зокрема, наставник звернувся до вболівальників, закликавши їх приходите на стадіон, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

«Ми чекаємо на вас і потребуємо вашої підтримки. Ліга націй – це турнір, який спеціально створений, щоб урівняти шанси команд. Групи рівні, усі команди борються за результат. У нас у групі теж усі матчі напружені», - сказав він.

«У чехів новий тренер, який запросив кількох нових виконавців. Але ми повинні хвилюватися за наших гравців. Матч покаже, у якому вони стані», - додав Шевченко.

Тренер також додав, що Андрій Ярмоленко вже кілька днів працює у загальній групі.

«З хлопцями все добре. Сьогодні після тренування визначимося із складом. Змінювати модель гри ми не збираємося. Футболісти відчувають себе у ній комфортно. Деякі корективи, звісно, будемо робити. Сьогодні у нас буде теорія, поговоримо про це з гравцями. Розуміємо ціну поєдинку, будемо ретельно готуватися», - продовжив він.

«Як ми побачили у грі Словаччина – Чехія, змінилася, у першу чергу, мотивація. Команда Чехії стала більш агресивною та на наполегливою. У грі зі словаками чехи більше прагнули перемоги, у ключових моментах забили м'ячі та заслужили на звитягу», - підсумував Шевченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: