Боксер Редкач звернувся до менеджера Усика, щоб вигнав «тренера-сепаратиста» з України

Боксер Редкач звернувся до менеджера Усика, щоб вигнав «тренера-сепаратиста» з України
Іван Редкач розмальовував голову в кольори українського стяга
Фото із соцмереж

Іван Редкач тішить епатажними заявами

Український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО) знову повернувся до конфлікту з тренером Олександра Усика (17-0, 13 КО) Сергієм Лапіним.

На цей раз він звернувся до промоутера Усика Олександр Красюка та закликав того вжити заходів, щоб вигнати фахівця з України.

«Доброго ранку, Сашко! Звернувся Редкач до Красюка через соцмережі. – Скажи, будь ласка, як ти міг допустити сепаратиста в команду Саші Усика? Він же, як маріонетка – і нашим, і вашим. Де треба, він українець, де треба – росіянин, при цьому тягне прикол і обзиває шкапою або тупим самого Віталія Володимировича Кличка – легенду світового боксу, ікону боксу і чинного мера Києва. Вжий заходів щодо того, щоб цей психолог і тренер покинув територію України».

Нагадаємо, що раніше Редкач розповів, що уродженець Сімферополя Лапін у 2016 році брав участь у чемпіонаті Росії з боксу. Більше того, Іван пішов далі і в своєму Instagram опублікував скрін-шот авторитетного порталу боксерської статистики BoxRec, згідно з даними якого, Лапін представляє Російську федерацію. Трохи вигляд цієї сторінки відкоригувавши.

lapin0Профайл Лапіна з акцентами від Редкача

Лапін свого часу виправдовувався, що має паспорт громадянина України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: