Боксерська суперсесія: сьогодні в бою зустрінуться Брієдіс і Перес

Боксерська суперсесія: сьогодні в бою зустрінуться Брієдіс і Перес
Майріс Брієдіс і Майк Перес 

Переможець бою Брієдіс - Перес зустрінеться у півфіналі WBSS з українцем Олександром Усиком

Чемпіон WBC у важкій вазі латвієць Майріс Брієдіс і кубинець Майк Перес напередодні чвертьфінального бою Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) пройшли традиційну процедуру зважування. Про це повідомляє Sport Arena.

Брієдіс за добу до чвертьфінального поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії важить 90,1 кг, а Перес не дотягнув до ліміту важкого дивізіону 1,2 кг і показав на вагах 89,5 кг.

Перед зважуванням Перес приніс шматок торта і демонстративно з'їв його: «Хотів показати, що у мене не було ніяких проблем з вагою. Ходили чутки, що я з усіх сил намагаюся зробити вагу, але це не так. Насправді, весь тиждень я їв торт. У Латвії відмінні торти». «Не міг дочекатися бою. Я не робитиму прогнози, але можу пообіцяти, що зроблю все можливе, аби виграти на очах переповненої арени і зробити своїх співвітчизників гордими», - відповів кубинцеві Брієдіс.

На думку експертів та букмекерів, Брієдіс – фаворит бою. На його перемогу дають 1.1, а от перемогу Переса букмекери оцінили у 5.5. Фахівці вважають, що за рахунок кращої витривалості та швидкості 32-річний латвієць здобуде дострокову перемогу.

Нагадаємо, переможець бою Брієдіс - Перес орієнтовно в лютому 2018 року зустрінеться у півфіналі WBSS з українцем Олександром Усиком. Наш боксер 9 вересня в Берліні достроково розібрався з Марко Хуком.

Бій Майріс Брієдіс - Майк Перес 30 вересня о 23:45 покаже телеканал «Інтер».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: