Бондаренко поступилася у фіналі тенісного турніру в Індіан-Веллсі

Бондаренко поступилася у фіналі тенісного турніру в Індіан-Веллсі
Катерина Бондаренко. Фото: btu.org.ua

Катерина Бондаренко зупинилася за крок від титулу

Українська тенісистка Катерина Бондаренко зазнала болючої поразки в фіналі турніру WTA 125k Series в Індіан-Веллсі з призовим фондом $ 150,000.

У матчі з італійкою Сарою Еррані Бондаренко намагалася стати третьою українською чемпіонкою турніру WTA 125k Series після Еліни Світоліної (Пуна-2012) і Катерини Козлової (Далянь-2017).

На старті фіналу Бондаренко за всіма статтями перегравала екс-п'яту ракетку світу. У Катерини проходили удари навиліт, йшла перша подача. Все найкраще в грі Бондаренко раптово випарувалося за рахунку 4:1 - українка на прийомі не реалізувала шість прихованих сет-болів і перестала показувати свій теніс. За лічені хвилини Еррані, користуючись катастрофічним відсотком браку в грі Бондаренко, виграла п'ять геймів поспіль і забрала перший сет.

У другій партії сценарій гри не змінився - Бондаренко продовжила поставляти Еррані легкі очки, а італійка як і раніше успішно працювала на руйнування атак суперниці. Три брейки - і Еррані поповнює свою колекцію титулів кубком з Індіан-Веллсу. Бондаренко же задовольняється статусом фіналістки.

Катерина Бондаренко за вихід у фінал турніру в Індіан-Веллсі заробила 13,5 тисячі доларів і 95 рейтингових очок. З понеділка тенісистка з Кривого Рогу підніметься на 74-й рядок у рейтингу WTA.

Oracle Challenger Series

WTA 125k Series

Жіночий турнір в Індіан-Веллсі, США

Фінал

Катерина Бондаренко (Україна, 4) - Сара Еррані (Італія, Q) 4-6, 2-6

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: